Maaltijdservice

Ephros levert dagverse maaltijden die dagelijks door professionele koks worden bereid, voorzien van de benodigde gezonde voedingsstoffen. Een gezond, gevarieerd en consequent voedingspatroon is immers belangrijk. Helemaal op een kwetsbare leeftijd. Daarnaast is het van belang te weten dat sommige medicatie beter door het lichaam wordt opgenomen in combinatie met verse maaltijden.

U heeft dagelijks een keuze uit diverse maaltijden. Van Hollandse pot tot wereldse gerechten. Wilt u vegetarisch eten of heeft u dieetwensen? Dat is voor Ephros geen probleem. Ook hierin zijn wij deskundig. Desgewenst kunt u de maaltijd uitbreiden met een soepje, salade, nagerecht of diverse (seizoensgebonden) bijgerechten.

De maaltijden worden op gezette dagen en tijden bij u thuisbezorgd door onze vaste gastheer. U weet waar u aan toe bent en u ziet een vertrouwd gezicht, die de maaltijd indien u dat wenst tot in de koelkast bij u aflevert.

De maaltijden dienen opgewarmd te worden in een magnetron. Mocht u daar niet over beschikken, dan stelt Ephros een magnetron in bruikleen ter beschikking.

Wilt u informatie over prijzen of heeft u andere vragen over de maaltijdservice? Vul dan het contactformulier in en wij berichten u zo spoedig mogelijk. Bellen kan ook op 06 15 00 31 38.